RealAction - AWTA ROMANIA

Wing Tsun Bucuresti
+40 769 746 788
Sala World Gym 2
Sos Oltenitei nr. 10, Popeşti-Leordeni
(vis a vi de Lidl)
contact @ awta .ro
Wing Tsun Bucuresti
Wing Tsun Bucuresti
Wing Tsun Bucuresti
Go to content

Main menu:

RealAction

RealAction
Wing Tsun AWTA

REAL ACTION AWTA

Formarea didactică nouă și exclusivă a modelului WINGTSUN AWTA creat de Dai Sifu Michele Stellato se bazează pe aplicarea simplă și eficientă a principiilor WT instinctiv și concis, respectând în același timp abilitățile practicantului.

Explozivitatea și determinarea sunt elemente care trebuie dezvoltate prin intermediul acestei metode de predare, care fără îndoială presupune o întărire a caracterului și a stimei de sine.
 
Coordonarea și puterea loviturilor sunt scopul principal al RealAction, puține lovituri, dar suficient de puternice pentru a neutraliza agresorul în câteva secunde, nu opt lovituri pe secundă, care cel mai adesea nu depășesc 100 de grame de impact.
 
Există trei niveluri de dificultate, fiecare nivel oferă un test gratuit, al treilea nivel este împotriva unui agresor care nu colaborează, care atacă continuu în modalitate reală. Acest tutorial este pentru toți practicienii care o cer.
 
Această aplicație particulară a principiilor WT nu are nimic de-a face cu sportul de luptă Înțeles în mod obișnuit, termen chiar absent în vocabularul WING TSUN AWTA, dar poate fi, de asemenea, crucial în competițiile pentru cei care practică alte arte marțiale .
logo AWTA
Wing Tsun Bucuresti
conștientizare
spirit de luptă
mobilitate
echilibru
Cel mai eficient sistem de
auto-apărare Încercat vreodată!
Rapid de învăț, de utilizat, eficient și distractiv de antrenat!

Back to content | Back to main menu