Cele 3 etape de invatare - AWTA ROMANIA

Wing Tsun Bucuresti
+40 769 746 788
Sala World Gym 2
Sos Oltenitei nr. 10, Popeşti-Leordeni
(vis a vi de Lidl)
contact @ awta .ro
Wing Tsun Bucuresti
Wing Tsun Bucuresti
Wing Tsun Bucuresti
Go to content

Main menu:

Cele 3 etape de invatare

Wing Tsun
Wing Tsun AWTA

Cele 3 etape de învățare a Wing Tsun Kung Fu

Forme
"Forme" sunt derivate dintr-o serie de mișcări naturale cheie care au fost integrate pentru auto-apărare, relaxare, coordonare, meditație și bunăstarea.

Chi Sao (mâinile "lipite")
WT este singurul sistem de auto-apărare, care include un exercițiu care antrenează reflexele proprioceptive care sunt determinate prin contact. Reflexele Chi Sao sunt solicitat imediat și în mod automat la atacul adversarului. Din acest motiv, ele sunt "făcut pe măsura" pentru a se potrivi cu situația de agresiune. Reflexiile lui Chi Sao sunt mult mai rapide decât cele controlate de impulsul vizual.
Chi Sao este liantul care integrează o serie de mișcări individuale dintr-o secvență coerentă, care nu este, totuși, "predeterminat" rigid, astfel încât să se adapteze la fiecare situație și fiecare reacție a agresorului. Fără Chi Sao, Wing Tsun ar fi doar o sumă de tehnici individuale și "mișcări moarte" (cum ar fi cele mai multe dintre celelalte stiluri de arte martiale). La aceasta se poate spune că Chi-Sao ul este chiar sufletul Wing Tsun.

Lat Sao (aplicatii la distanta)
Scopul Wing Tsun este de a dezvolta abilități în caz de agresiune. În Lat Sao, elevul învață să se confrunte fără teamă de o ciocnire în unu-la-unu sau mai mulți adversari.

BlitzReAction: program special pentru situații speciale în cazul unor atacuri la distanță foarte scurtă.
logo AWTA
Wing Tsun Bucuresti
conștientizare
spirit de luptă
mobilitate
echilibru
Cel mai eficient sistem de
auto-apărare Încercat vreodată!
Rapid de învăț, de utilizat, eficient și distractiv de antrenat!

Back to content | Back to main menu