Cele 3 etape de învățare - AWTA

Go to content

Main menu:

Cele 3 etape de învățare

Wing Tsun
Wing Tsun AWTA

  Cele 3 etape de învățare a Wing Tsun Kung Fu 

  Forme

  "Forme" sunt derivate dintr-o serie de mișcări naturale cheie care au fost integrate pentru auto-apărare și intenție pentru relaxare, coordonare, meditație și bunăstarea.

  Chi Sao (mâinile "lipite")

  WT este singurul sistem de auto-apărare, care include un exercițiu care antrenează reflexele propricettivi care sunt determinate prin contact. Reflexele Chi Sao sunt îndemnați să imediat și în mod automat de la atacul adversarului. Din acest motiv, ele sunt "made adaptate" pentru a se potrivi cu situația de agresiune. Reflexele Chi Sao sunt mult mai repede decât dal'impulso vizuale controlate.

  Chi Sao este liantul care integrează o serie de mișcări individuale dintr-o secvență coerentă, care nu este, totuși, "predeterminat" rigid, astfel încât să se adapteze la fiecare situație și fiecare reacției agresorului. Fără a Chi Sao WT ar fi doar o sumă de tehnici individuale și "mișcări moarte" (cum ar fi cele mai multe dintre celelalte stiluri de arte martiale). La aceasta se poate spune că Chi-ul Sao este chiar sufletul WT.

  Lat Sao (aplicatii pe distanta)

  Scopul WT este de a dezvolta abilități în caz de agresiune. În Lat Sao, WT-elev învață să se confrunte fără teamă o ciocnire în unu-la-unu sau mai mulți adversari.

  BlitzReAction: program special pentru situații speciale în cazul unor atacuri la distanță foarte scurtă.
 
 
 
Back to content | Back to main menu