Școala - AWTA

Go to content

Main menu:

Școala

Despre noi
Prima scoala de Wing Tsun (Ip Man Lineage) la Bucuresti cu instructorul Jimmy D. Ferradino de la AWTA.



Instructor Jimmy D. Ferradino, dupa o perioda in Romania in care ocazional a mers la alte cursuri de wing chun, unde a gasit instructori foarte bine pregatiti, nu a fost multumit ne-gasind ceva potrivit pentru experienta lui, si avand diferente tehnice mari, a decis sa reincepa predare Wing Tsun find o pasiune inceputa in anul 1988.

Cv arte martiale : Judo, Karate Shotokan, Tai Chi Chuan, Iaido, Wing Tsun, Escrima, Qi Gong
6 ani in arte martiale diferite, 14 ani de Wing Tsun

Instructor Jimmy D. Ferradino a inceput predare Wing Tsun la Perugia in Italia in anul 1994 unde a format citeva instructori, si a mai continuat in anul 1998 la Caserta, mereu impreuna cu Grand Master Michele Stellato. Si in martie 2017 incepe predare la Bucuresti sa poata sa creeze noi instructori si pasionati de wing tsun. Dupa o perioda de acomodare o sa incepa si cursuri de Escrima si de Qi Gong, alte doua stiluri invatati in lunga perioda de practica in academia AWTA.
 
Școala este in incinta Sala Elite Performance Sport Sun Plaza
Calea Vacaresti Nr. 391, Sector 4, Bucuresti

Accesul in sala se poate face din parcarea subterana -2 (zona portocalie, pe langa stalpul cu nr. 11) sau prin magazinul Leroy Merlin, langa (in dreapta) iesirea pe la casele de marcat dinspre parcarea supraterana a magazinului.

 
Back to content | Back to main menu